Löpsedel

löpsedel | javacentralen | english
Senast updaterad 1999-12-02
Tryck här för inforamtion om uppdateringar.
Guide till Den Sista Utposten.


Välkommen till Den Sista Utposten, syftet med dessa sidor är att fungera som ett värdsdhus i den ogästvänliga ödemark som kallas verkligheten, oavsett om denna verklighet består av ett multidimensioneltuniversum uppfattat av sexsinnen eller ett browserfönster med aftonbladets chat. Utöver detta finns givetvis målet att visa hur knullande djävla bäst jag är.
  Oavsett vilken av ovan nämda verkligheter ni anser befinna er i påverkas ni av den kulturella omvärld ni rör er i. Vi lever i en tid där historiens mäktigaste imperium härskar över tellus, i allafall om man ser till dess kulturella påverkan.
Mediaapparaterna spottar ut tuggumipop som är så intetsägande att ingen kommer ihåg artisterna efter ett par månader. Filmfabriker pumpar ut visuela upplevelser så stereotypa att det endast verkar finnas ett manus till varje filmtyp. Nyhetsmedierna har en global täckning vilket leder till att människan idag vet mycket mindre om mycket mer. I detta kaos behövs därför en fast punkt i tillvaron och detta fyrtorn har nu matrealiserat sig framför dina ögon.
mda98fgu@student.hk-r.se