Tips
Fungerar bra som bufférätt.
|
|
Mattyp: Huvudrätt
|
Typ av maträtt: Sallad
|
Tidsåtgång: 15 / 60 |
|
Förbered
Koka potatisen och låt den svalna.
Salladen
Skiva potatisen eller dela den på mitten om den är riktigt liten och lägg den och de skalade räkorna i en skål.
Koka haricots vertsen max 3 minuter i lätt saltat vatten.
Hacka salladslöken fint och rör ihop den med haricots verts och salladen i skålen med potatis.
Dressing
Rör ihop dressingen och blanda den med potatissalladen.
Avslutning
Smaka eventuellt av med salt och peppar.
|
|
|
Mängd |
Ingrediens |
200 g |
Haricots verts |
1 st |
Lök (sallads) |
4 msk |
Olivolja |
24 st |
Potatis (ny) |
400 g |
Räkor |
2 msk |
Rödvinsvinäger |
200 g |
Sallad (machésallat) |
1 msk |
Socker (brunt) |
8 msk |
Yoghurt (matlagnings) |
|