Fredrik Gustavssons Hemsida - Receptdatabas

Svenska English



<- receptlistan      

Pain riche med svamp och kryddsmör

 

Ugnstemeperatur 250-275ºC


Gott till

Passar utmärkt till en kopp varm buljong eller helt enkelt som tilltugg till ett glas öl.
   
Mattyp: Huvudrätt Typ av maträtt: Bröd
Tidsåtgång: 20 / 30
 

Gör så här

Snitta brödet, men inte helt igenom. Hacka champinjoner. Rör smöret smidigt med vitlöken, persiljan och citronsaften. Blanda ner champinjonerna och lägg en klick fyllning i varje skiva. Gratinera i 250-275 grader tills smöret smält och brödet är genom varmt.

   
Mängd Ingrediens
300 g Champinjoner (färska)
1 st Citron (saft)
2 st Pain Riche
1,4 dl Persilja (färsk)
200 g Smör
4 klyfta Vitlök