Servera till
Potatis serveras givetvis till och en sås görs på stekskyn.
Tips
Blanda ut hälften av dragonen och oreganon i färsen.
|
|
Mattyp: Huvudrätt
|
Typ av maträtt: Färs
|
Tidsåtgång: 10 / 20 |
|
Skapa färsbiffarna
Dela färsen i så många delar som du vill göra biffar. Rulla delarna till runda bollar och platta sedan ut dem till en hamburgerform. Stryk pressad vitlök på biffarna, lägg på osten och häl över dragon och oregano. Vik sedan den tillplattade biffen på mitten och försegla kanterna så fyllningen blir innesluten i biffen.
Stek biffarna
Stek biffarna på ej för varm värme tills de får en fin färg, ca 3-4 minuter per sida.
|
|
|
Mängd |
Ingrediens |
4 portion |
Köttfärs (grundrecept) |
4 tsk |
Dragon |
4 tsk |
Oregano |
100 g |
Ost (riven) |
2 klyfta |
Vitlök |
|