Fredrik Gustavssons Hemsida - Receptdatabas

Svenska English



<- receptlistan      

Ost och vitlöksfyllda pannbiffar

 


Servera till

Potatis serveras givetvis till och en sås görs på stekskyn.

Tips

Blanda ut hälften av dragonen och oreganon i färsen.
   
Mattyp: Huvudrätt Typ av maträtt: Färs
Tidsåtgång: 10 / 20
 

Skapa färsbiffarna

Dela färsen i så många delar som du vill göra biffar. Rulla delarna till runda bollar och platta sedan ut dem till en hamburgerform. Stryk pressad vitlök på biffarna, lägg på osten och häl över dragon och oregano. Vik sedan den tillplattade biffen på mitten och försegla kanterna så fyllningen blir innesluten i biffen.

Stek biffarna

Stek biffarna på ej för varm värme tills de får en fin färg, ca 3-4 minuter per sida.

   
Mängd Ingrediens
4 portion Köttfärs (grundrecept)
4 tsk Dragon
4 tsk Oregano
100 g Ost (riven)
2 klyfta Vitlök