Server till
Pasta.
Tips
Byt ut redningen mot creme fraiche för en festligare och flottigare variant.
Gott till
Servera en grönsallad till och drick ett vin av valfri färg.
|
|
Mattyp: Huvudrätt
|
Typ av maträtt: Gryta
|
Tidsåtgång: 40 / 40 |
|
Hacka och bryn
Värm upp olja i en gryta, dela under tiden champinjonerna i stora bitar och skiva och grovhacka löken. Bryn champinjoner, lök och kycklingfiléerna. Krydda med svartpeppar.
Koka ihop
Häll i vattnet och låt koka upp. krydda med dragon och dijonsenap. Pressa i vitlöken och färgsätt med soja. Låt sedan gryta koka ihop.
Avslutning
Gör såsen tjockare med en mjölredning. Rör sedan i grovt rivna färska basilika blad och garnera med persilja. Bon apetit.
|
|
|
Mängd |
Ingrediens |
2 paket |
Bacon |
|
Basilika (färsk) |
200 g |
Champinjoner (färska) |
|
Dragon |
6 st |
Kyckling (filé) |
2 st |
Lök (gul) |
|
Mjöl (vete) |
|
Olja |
|
Persilja (färsk) |
4 msk |
Senap (dijon) |
|
Soja (kinesisk) |
|
Svartpeppar |
2 l |
Vatten |
4 klyfta |
Vitlök |
|