Servera till
Couscous och en grönsallad är gott till rätten.
|
|
Mattyp: Huvudrätt
|
Typ av maträtt: Gryta
|
Tidsåtgång: 20 / 20 |
|
Förbered
Skär korvarna i skivor och skölj av bönor och syltlök.
Stek
Stek korvskivorna i oljan så de får lite färg. Häll i de krossade tomaterna och tillsätt sedan syltlök och bönor.
Grytan
Press ner vitlöksklyftorna i grytan och låt sedan det hela koka upp. Stäng sedan av plattan.
Krydda med salt, peppar, cayennepeppar och chilipulver.
Garnera rikligt med persilja.
|
|
|
Mängd |
Ingrediens |
200 g |
Bönor (gröna) |
|
Cayennepeppar |
|
Chili (pulver) |
4 st |
Korv (kryddig) |
4 st |
Korv (tjock) |
2 burk |
Krossade tomater |
|
Olja |
|
Persilja (färsk) |
|
Salt |
|
Svartpeppar |
100 g |
Syltlök |
2 klyfta |
Vitlök |
|