Fredrik Gustavssons Hemsida - Receptdatabas

Svenska English



<- receptlistan      

Morots och fetaostsallad

 


   
Mattyp: Förrätt Typ av maträtt: Sallad
Tidsåtgång: 15 / 15
 

Skala och skiva

Skala morötterna och skiva dem i tunna stavar. Skala och skiva löken.

Fräs

Fräs morötterna på medelhög värme tills de börjar få färg. Lägg i lök och senapsfrön. Stek ytterligare ett par minuter.

Skala och riv ingefäran och tillsätt mot slutet av stekningen tillsammans med spiskumminen.

Pressa i citronen, hackad persilja och smaka av med salt och peppar.

Servera

lägg upp på tallrik, skiva fetaosten och lägg ovanpå.

   
Mängd Ingrediens
0,5 st Citron (saft)
  Ingefära
1 st Lök (gul)
4 st Morötter
300 g Ost (feta)
  Persilja (färsk)
  Salt
2 tsk Senapsfrön
1 tsk Spiskummin
  Svartpeppar