Fredrik Gustavssons Hemsida - Receptdatabas

Svenska English



<- receptlistan      

Kassler med champinjonstuvning och broccoli

 


Ugnstemeperatur 225ºC


Att äta till

Serveras med kokt potatis. Smarrigt värre.
   
Mattyp: Huvudrätt Typ av maträtt: Gratäng
Tidsåtgång: 20 / 45
 

Förbered

Sätt ugnen på 250 grader. Skär kasslern i skivor. Låt broccolin tina något. Lägg i kasslern och broccolin i en smord ugnssäker form.

Stuvning

Vispa grädden. Blanda den med champinjonstuvningen. Bred den över kasslern och broccolin.

Gratinera

Strö över riven ost. Gratinera rätten i ugnen i 15-20 min.

   
Mängd Ingrediens
4 portion Stuvade champinjoner
300 g Broccoli
2 dl Grädde (visp)
500 g Kassler
1 dl Ost (riven)