Fredrik Gustavssons Hemsida - Receptdatabas

Svenska English



<- receptlistan      

Viltkött i pitabröd

 


Tips

Krydda även köttet med lite krossade enbär för att ytterliggare framhäva viltsmaken.
   
Mattyp: Huvudrätt Typ av maträtt: Wok
Tidsåtgång: 15 / 15
 

Woka

Värm upp en wokpanna med lite olja. Skiva under tiden salladen, löken och champinjonerna i tunna strimlor. Lägg champinjoner och vilt skav i den heta wokpannan och låt steka, krydda med salt och peppar. Skiva under tiden gurka och tomater. Gurkskivorna kan du även dela på miten för att bättre få plats i pitabrödet.

Servera

Lägg upp ingredienserna på serveringsfat. Fyll sedan pitabröden med mat efterhand som du äter.

   
Mängd Ingrediens
8 st Pitabröd
16 st Champinjoner (färska)
1 st Gurka
1 st Lök (röd)
  Peperoni
1 st Sallad (isberg)
  Salt
  Svartpeppar
4 st Tomat
480 g Viltskav
  Vitlöksdressing