Fredrik Gustavssons Hemsida - Receptdatabas

Svenska English



<- receptlistan      

Fisk- och äggwok

 


Servar till

Ris. Gärna ett pilaffris.
   
Mattyp: Huvudrätt Typ av maträtt: Wok
Tidsåtgång: 15 / 15
 

Förbered

Koka äggen så de blir hårdkokta. Förbered under tiden resten av ingredienserna. Hacka löken i stora bitar, skär fisken i tärningar och skiva tomaterna.

Woka 1

Värm upp wokpannan och lägg på fisk och lök. Salta och peppra efter smak.

Woka 2

När fisken vitnat lägger du även i ägg och tomater. Krydda med curry, paprikapulver och oregano. Låt fräsa i ett par minuter.

Woka 3

Lägg slutligen i sockerärterna och låt fräsa ett par minuter till.

   
Mängd Ingrediens
3 st Ägg
  Curry
600 g Fiskfilé av vit fisk
3 st Lök (gul)
  Oregano
  Paprikapulver
  Salt
200 g Sockerärtor
3 st Tomat
  Vitpeppar